Over mij

 

Mijn naam is Agnes van Woudenberg (1973). 

Ik ben een trotse moeder van twee prachtige, volwassen kinderen (zoon 1998, dochter 2000). Beide kinderen studeren en wonen in Groningen. Met veel plezier geniet ik van de mooie omgeving van Eelde/Paterswolde waar ik vele wandelingen met mijn hond maak.

 

Voor drie dagen in de week ben ik werkzaam voor Stichting CKC Drenthe (30 scholen)Ik werk vanuit het Ondersteuning Team als Ambulant begeleider/Gedragsspecialist/Kinder-KIES coach/oplossingsgerichte Trainer/Coach Samen met mijn collegas ondersteun ik het schoolteam, ouders, hulpverlening en kinderen. Het doel hiervan is om kinderen met aanvullende ondersteuningsbehoeften een passende plek op school te kunnen (blijven) bieden. 

 

Naast mijn werk bij CKC Drenthe ben ik vrijwilligster bij Stichting Achter de Regenboog. Vanuit deze Stichting geef ik informatie en advies rondom Rouw en Verlies en verzorg ik Online lotgenotenbijeenkomsten voor kinderen van 9 - 13 jaar die een dierbare aan de dood verloren zijn. 

In oktober 2020 heb ik de opleiding Rouw- en Verliesbegeleider bij Buro Nazorg afgerond en  onlangs heb ik mij geschoold in de Psyosociale Basiskennis bij Con Amore. 

 

In mijn leven heb ik verschillende verliezen meegemaakt. In heel moeilijke tijden in mijn leven heb ik gelukkig mogen ervaren dat ik dit pad wel zelf, maar niet alleen hoefde te bewandelen. Ik heb mogen ervaren dat door liefdevolle aandacht en oprechte betrokkenheid, het steuntje in mijn rug, de bagage van het leven een stuk lichter kan voelen.  

 

Ik hoop ook voor jou dat ene steuntje in de rug te kunnen zijn.

 

https://www.linkedin.com/in/agnesvanwoudenberg